首页 文化 艺术 最近添加到库存

最近添加到库存

19
0

事后每天都会继续在其大量库存中添加数百种新邮票,希望其客户群感兴趣的项目很多。这是一个小选择:

瓦努阿图1999

瓦努阿图, 的independent island group in 的South Pacific Ocean, issued this fine set if birds native to 的islands in 1999. From left to right you have 的Vanuatu Kingfisher, Shining Cuckoo, Peregrine Falcon and 的Rainbow Lorikeet.

西班牙1967-1971

The Spanish stamp series above, spanning a four-year period from 1967-1971, is not that easy to come by as a complete set nowadays. The stamps feature Spanish provincial costumes, with 的names of 的provinces in 的top-right corner of 的stamps.

中国2010

根据上述设定,2010年来自中国的是“居住在富春山”, 被认为是中国艺术家黄功望(1269-1354)最伟大的幸存杰作之一。他去世前的七年,他搬到了富春山(杭州西南,富春河北岸)。他在那里创作了许多山水画,其中包括 居住在富春山.

葡萄牙2009

这是添加到股票中的许多葡萄牙邮票之一,展示了路易斯·比利亚斯·博阿斯(1924-1999),他是葡萄牙爵士乐的主要推动者之一,也是葡萄牙人的创始人之一 the “Hot Club de 葡萄牙”, 的first jazz club in 的country, on March 19, 1948. He was also a record producer and a TV and radio show host.

葡萄牙2008

同样是从葡萄牙进口的一套酒,于2008年生产,以庆祝该国分界的葡萄酒产区100周年。

西班牙2019

这张来自西班牙的精美邮票片展示了西班牙艺术家和邮票设计师Mariano Bertuchi Nieto(1884-1955)的肖像,并设计了邮票。 

沙特阿拉伯1960

To celebrate 的launch of wireless telecommunications, 沙特阿拉伯 issued 的three stamps above in 1960.

越南1969

A chilling reminder of 的Vietnam War with these stamps from South 越南. It’几乎没有人相信1969年在越南部署了549,000名美军。

我接受我经常结束‘最近添加到库存’文章和建议,请访问PostBeeld’s webshop and its freestampcatalogue.com section, but these 文章s feature just a fraction of 的often amazingly interesting items that have been added to 的catalogue.

 434 total views,  35 views today

友好打印,PDF和电子邮件

发表评论

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.